Christelijke Kinderboekenweek 2021

Van woensdag 6 oktober tot en met zaterdag 16 oktober is het de Christelijke Kinderboekenweek!
Speciaal voor deze week zijn er drie actieboeken. Benieuwd? Dit zijn ze:

OPPASSER VOOR EEN DAG / Leontine Gaasenbeek / €6,95
DOKTOR DOMOOR / Bram Kasse / €5,95
DE GEHEIME OPERATIE / Henriët Koornberg-Spronk / €5,95

Voorleesmiddag 13 oktober 2021

Op woensdagmiddag 13 oktober organiseert De Bron een voorleesmiddag voor alle basisschoolkinderen! Er staat natuurlijk ook iets lekkers klaar! Zien we jullie dan ook in de winkel?

14.30 – 15.30 uur      Groep 1 t/m 4
16.00 – 17.00 uur      Groep 5 t/m 8

Wij zoeken vrijwilligers voor in de winkel, die zelfstandig kunnen werken en onze klanten willen helpen bij hun aankoop.

Verkoopmedewerk(st)ers zijn minimaal enkele uren per maand beschikbaar en worden in overleg ingeroosterd. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele wensen en mogelijkheden. De openingstijden van onze winkel zijn aangepast aan vrijwilligers met schoolgaande kinderen.

De werkzaamheden worden in een korte inwerkperiode aangeleerd, waarna de vrijwilliger zelfstandig in de winkel gaat werken.

Bij interesse is het mogelijk om eerst een of meerdere dagdelen mee te kijken.

Waarom is dit iets voor u?
U zorgt er samen met de andere vrijwilligers voor dat er in Kapelle een christelijke boekhandel is. Onze klanten stellen het op prijs om in de winkel een (christelijk) boek naar wens te kunnen uitzoeken. Op deze manier kan de waardevolle Bijbelse boodschap aan mensen worden doorgegeven. U komt in contact met andere mensen, waardoor uw wereld zich verbreedt. Soms ontstaan tijdens het werk spontaan diepgaande gesprekken.

Alle medewerkers van De Bron zijn vrijwilligers. Van hen wordt verwacht dat zij kerkelijk meelevend zijn en de doelstelling van De Bron – het verspreiden van het Evangelie –van harte onderschrijven.

Reageren
Bent u de persoon die wij zoeken, of hebt u behoefte aan meer informatie? U kunt natuurlijk ook een bericht sturen naar het e-mailadres zoals links in de informatiebalk is weergegeven, of gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij zien uit naar uw reactie!

Bellen

0113 – 34 07 18

Adres

Ooststraat 8,
4421 EB Kapelle (ZE)