Voordeelpakket Tim Keller 

We hebben weer een mooie actie. Dit boekenpakket is nu maar €25,- ipv €52,95! Het bevat de volgende drie boeken van Tim Keller:

– Namaakgoden:

Elke cultuur wordt door zijn eigen verzameling afgoden beheerst. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Het antwoord van de Bijbel luidt dat het menselijk hart een ‘afgodenfabriek’ is. Door het mensenhart kunnen op zich goede dingen worden veranderd en vergoddelijkt, en gemaakt tot het centrum van het leven. En namaakgoden kunnen je zo beheersen dat zonder hen je leven geen betekenis meer heeft. De weg uit deze wanhoop loopt via het onderscheiden van de afgoden van ons hart en van onze cultuur. Maar dat is niet genoeg. De enige manier om van de destructieve invloed van namaakgoden los te komen is terugkeer naar de enige ware. De levende God, Die, als je Hem vindt, werkelijk je leven vervullen kan.

 

– Ontmoetingen met Jezus

In de evangeliën veranderde Jezus het leven van iedereen die hij ontmoette. Dat deed hij door krachtige ervaringen en woorden, waardoor zij tot onverwachte en nieuwe antwoorden op hun levensvragen geleid werden. Deze ontmoetingen van Jezus hebben ook nog een boodschap voor de vragen en twijfels van vandaag. In Ontmoetingen met Jezus is te lezen hoe de centrale gebeurtenissen in het leven van Jezus een weg laten zien waarop ook wij hem kunnen ontmoeten, opnieuw of voor het eerst.


– De onwillige profeet

De geschiedenis van Jona is een van de bekendste verhalen uit de Bijbel. Het is misschien ook wel de minst begrepen geschiedenis. Veel mensen, ook niet-gelovigen, kennen het verhaal: een opstandige profeet die een opdracht van God trotseert en wordt opgeslokt door een vis. Maar er zit veel meer in dan de meesten van ons zich realiseren. Wanneer we de barmhartigheid van God werkelijk begrijpen, zo laat Keller zien, dan zal die ons altijd ergens heen sturen waar we liever niet zouden komen, naar mensen waar we liever niets mee te maken zouden hebben, en uiteindelijk naar de diepste beweegredenen van God. In een tijd van groeiende verdeeldheid laat ‘De onwillige profeet’ ons Gods liefde voor mensen zien. Dit boek leert ons als christenen om te luisteren naar Gods roeping, ook als die roeping ons misschien maar matig bevalt.

 

Geef je bestelling door via:

Email: boeken@christelijkeboekhandeldebron.nl
Telefoonnummer: 0113 – 34 07 18

Wij zoeken vrijwilligers voor in de winkel, die zelfstandig kunnen werken en onze klanten willen helpen bij hun aankoop.

Verkoopmedewerk(st)ers zijn minimaal enkele uren per maand beschikbaar en worden in overleg ingeroosterd. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele wensen en mogelijkheden. De openingstijden van onze winkel zijn aangepast aan vrijwilligers met schoolgaande kinderen.

De werkzaamheden worden in een korte inwerkperiode aangeleerd, waarna de vrijwilliger zelfstandig in de winkel gaat werken.

Bij interesse is het mogelijk om eerst een of meerdere dagdelen mee te kijken.

Waarom is dit iets voor u?
U zorgt er samen met de andere vrijwilligers voor dat er in Kapelle een christelijke boekhandel is. Onze klanten stellen het op prijs om in de winkel een (christelijk) boek naar wens te kunnen uitzoeken. Op deze manier kan de waardevolle Bijbelse boodschap aan mensen worden doorgegeven. U komt in contact met andere mensen, waardoor uw wereld zich verbreedt. Soms ontstaan tijdens het werk spontaan diepgaande gesprekken.

Alle medewerkers van De Bron zijn vrijwilligers. Van hen wordt verwacht dat zij kerkelijk meelevend zijn en de doelstelling van De Bron – het verspreiden van het Evangelie –van harte onderschrijven.

Reageren
Bent u de persoon die wij zoeken, of hebt u behoefte aan meer informatie?   U kunt natuurlijk ook een bericht sturen naar het e-mailadres zoals links in de informatiebalk is weergegeven, of gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij zien uit naar uw reactie!

Bellen

0113 – 34 07 18

Adres

Ooststraat 8,
4421 EB Kapelle (ZE)