Kinderboekenweek 2020: en toen? 

De Kinderboekenweek vindt plaats van 30 september tot en met 10 oktober 2020. Daarom staat in deze periode De Bron in het teken van de geschiedenis! Speciaal voor deze Kinderboekenweek hebben we verschillende spiksplinternieuwe boeken in De Bron.

Ga met Mees en Tijn op zoek naar geheimen in een oud kasteel, duik samen met maffe meester Daan in de Romeinse tijd of reis rond in het verleden met de Tijdmachien…

  • Mees en Tijn en het geheim van het kasteel – Ina van der Beek – €5,95
  • Maffe meester Daan duikt in de verleden tijd – Judith van Helden – €5,95
  • Tijdmachien – Michel de Boer – €6,95

Wij zoeken vrijwilligers voor in de winkel, die zelfstandig kunnen werken en onze klanten willen helpen bij hun aankoop.

Verkoopmedewerk(st)ers zijn minimaal enkele uren per maand beschikbaar en worden in overleg ingeroosterd. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele wensen en mogelijkheden. De openingstijden van onze winkel zijn aangepast aan vrijwilligers met schoolgaande kinderen.

De werkzaamheden worden in een korte inwerkperiode aangeleerd, waarna de vrijwilliger zelfstandig in de winkel gaat werken.

Bij interesse is het mogelijk om eerst een of meerdere dagdelen mee te kijken.

Waarom is dit iets voor u?
U zorgt er samen met de andere vrijwilligers voor dat er in Kapelle een christelijke boekhandel is. Onze klanten stellen het op prijs om in de winkel een (christelijk) boek naar wens te kunnen uitzoeken. Op deze manier kan de waardevolle Bijbelse boodschap aan mensen worden doorgegeven. U komt in contact met andere mensen, waardoor uw wereld zich verbreedt. Soms ontstaan tijdens het werk spontaan diepgaande gesprekken.

Alle medewerkers van De Bron zijn vrijwilligers. Van hen wordt verwacht dat zij kerkelijk meelevend zijn en de doelstelling van De Bron – het verspreiden van het Evangelie –van harte onderschrijven.

Reageren
Bent u de persoon die wij zoeken, of hebt u behoefte aan meer informatie?   U kunt natuurlijk ook een bericht sturen naar het e-mailadres zoals links in de informatiebalk is weergegeven, of gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij zien uit naar uw reactie!

Bellen

0113 – 34 07 18

Adres

Ooststraat 8,
4421 EB Kapelle (ZE)