Fountain Creek kronieken trilogie

Tien jaar geleden deed Kathryn Jennings haar huwelijksbelofte. En die belofte geldt nog steeds, hoewel haar huwelijk niet geworden is wat ze ervan verwachtte. Na een schokkende ontmoeting ontdekt ze een lang verborgen geheim uit het leven van haar man. Haar man Larson Jennings is zijn hele leven al op de vlucht voor de ellende van zijn jeugd. Op een donkere avond moet hij een beslissing nemen die ongeacht de keuze hem zijn leven kan kosten…..

In deze nieuwe uitgave zijn de drie romans van Tamera Alexander, ‘Ontvlamd’, ‘Onthuld’ en ‘Onthouden’ bij elkaar gebracht voor een leuke prijs. Prachtige verhalen die zich afspelen in het Colorado Territorium van de Verenigde Staten in het midden van de 19e eeuw. Meer dan 1100 bladzijden boordevol romantiek!

Over Ontvlamd:
Tamera Alexander schreef een onweerstaanbare roman over Gods genade en de hoop van een opnieuw ontvlammende liefde. Ik was vanaf de eerste bladzijde gefascineerd, en vond het jammer toen ik het verhaal uit had. – Tracie Peterson.

Over Onthouden:
Onthouden is een heerlijk verhaal, het zit goed in elkaar en is goed geschreven. Ik verwacht nog veel van deze schrijfster. – Lindsey Freitas

Alle drie delen nu van 24,95 euro, in 1 band voor slechts 10,00.